Gewichtsbeheersing

Al bijna 50% van de nederlanders heeft overgewicht (meer dan 8 miljoen) en bijna 2% van de nederlanders heeft ondergewicht (320.000). (Bron: CBS)

Lees meer!

Sportvoeding
Sport u om fit te blijven, af te vallen of om een doel te bereiken? Uw voeding speelt altijd een belangrijke rol!

Lees meer!
Houd je hart gezond!!

Of u nu 20, 40 of 60 bent, nu is de tijd om goed voor uw hart- en bloedvaten te gaan zorgen. Onze HartPlus programma’s bevatten produkten welke door Nobel-prijs winnaar Dr. Louis Ignarro onderschreven worden. Ze geven u op een eenvoudige manier de ondersteuning voor een gezond hart, een schoon bloedvatenstelsel en goede cholesterolwaarden en bloeddruk.

De Formule 1 maaltijdvervangers bevatten 9 gram sojaproteïnen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat tenminste 25 gram soja-eiwit per dag als onderdeel van een dieet arm aan verzadigde vetten, kan helpen bij een verlaging van het cholesterolgehalte. Sojaproteïne-inname kan verder verhoogd worden met o.a. Geroosterde sojanootjes, Personalized Proteinpowder, sojamelkproducten, sojabonen & sojatofu.

Hogere inname van niet oplosbare vezels kunnen cholesteroldaling stimuleren. Deze vindt u o.a in onze Vezel- en Kruidentabletten.

Het effect van visolie op hart- en vaatziekten wordt al meer dan dertig jaar bestudeerd. Er kan ondertussen dan ook zonder twijfel worden beweerd dat omega-3 vetzuren uit visolie een zeer positieve invloed hebben op het voorkomen van hart- en vaatziekten. Er is aangetoond dat 1 gram visolie per dag de totale sterfte alsook de sterfte als gevolg van hart- en vaatziekten significant doet dalen. Visolie helpt bij het voorkomen van een hartinfarct en plotselinge hartstilstand.

Andere mechanismen zijn een verhoging van het goede HDL2-cholesterolgehalte, een lichte bloedverdunnende- en een ontstekingsremmende werking. Deze ontstekingsremmende werking voorkomt dat LDL-cholesterol zich afzet tegen de bloedvatwand en zo afsluiting van een bloedvat veroorzaakt.
Herbalifeline visoliecapsules bevatten olie van diepzeevis, de zuiverste vorm die er bestaat. In combinatie met een unieke kruidenmelange, welke tevens nasmaakproblemen voorkomt, ondersteunen zij door de hoge concentratie van Omega-3 vetzuren een gezond hart- en bloedvatenstelsel.

Het revolutionaire product Niteworks is ontwikkeld in samenwerking met Nobelprijswinnaar Dr. Louis Ignarro . Samen met een aantal collega’s ontdekte hij het enorme belang van de stof stikstofoxide voor o.a. de hart-  & vaatwerking, bloeddruk & cholesterol. Hij ontwikkelde een voedingssupplement die op een natuurlijke manier deze stikstofoxide verhoogd. Een enorm waardevol product!