Zelf voedingscoach worden?

Hebt u er genoeg van om voor anderen te werken? Wilt u uw eigen baas zijn? Wilt u zelf uw inkomen bepalen en wat extra verdienen als appeltje voor de dorst? Dan bent u niet de enige!

Misschien werkt u nu in de gezondheidszorg en wilt u nu echt weer gaan zorgen voor gezondheid? Bent u leraar en wilt u stoppen met managen en uw energie weer steken in het opleiden en coachen. Bent u al werkzaam als coach, sportbegeleider of fysiotherapeut en wilt u uw diensten uitbreiden? Werkt u voor een baas en wilt u de touwtjes zelf in handen nemen? Wilt u herintreden en vinden ze u nu niet meer geschikt?

Verdien meer als geld, maak het verschil!! 
Werken als voedingscoach, draait om meer dan geld verdienen, het is het creëren van een gezonde leefstijl! Voor uzelf en uw cliënten!
U gaat werken met de beste voedingsproducten van dit moment, die van Herbalife. Op basis van de wetenschap van de 21e eeuw. Herbalife is actief in de voeding-, welzijn- en persoonlijke verzorgings-industrie. Deze natuurzuivere producten helpen mensen aan meer energie en vitaliteit, een gezond gewicht, betere sportprestaties en een stralend jong uiterlijk. Kortom, producten waar veel vraag naar is en die de meeste mensen bijna dagelijks gebruiken.

Sommigen durven de stap echter niet te nemen, maar u staat op het punt om te kiezen voor de zakelijke mogelijkheid om zelf een bedrijf te starten als voedingscoach.
Veel ondernemers zijn al gestart zonder enig startkapitaal maar wel vol energie en zin om parttime of fulltime een eigen bedrijf op te zetten. Wij begeleiden deze startende ondernemers, niet alleen in kennis & Public Relations, maar zeker ook in persoonlijke groei. U krijgt de mogelijkheid te worden getraind door zowel nationale en internationale trainers zowel in Nederland als in het buitenland.

Afhankelijk van uw ambities zullen wij samen met u een businessplan opzetten. Gezien onze jarenlange ervaring op dit gebied zult u goed en terdege op de markt verschijnen met gezondheidsproducten van topkwaliteit. U kunt dus zonder grote (financiële) investering een extra inkomen verdienen.

Wat zijn de werkzaamheden?
Een voedingscoach begeleidt en ondersteunt zijn/haar klanten vanuit huis, sportschool, praktijk of iedere andere ruimte waar u over beschikt.
De manieren om aan klanten te komen zijn divers en zult u van ons leren. U kiest zelf de methode waar u zich het prettigst bij voelt. Wij zullen u zelfs helpen met het opbouwen van een eigen klantenbestand. Zowel in Nederland als in het buitenland.
Daarnaast kunt u, als u dat leuk vindt, zelf weer nieuwe voedingscoaches opleiden.

Wat is de beloning?
U kunt geheel zelfstandig werken vanuit huis en uw tijd indelen op de manier zoals u dat het prettigst vindt. U werkt samen met een team leuke en enthousiaste collega's.
Bent u gedreven en ambitieus, dan zijn de (financiële) mogelijkheden zelfs ongelimiteerd.
Daarnaast werkt u ook aan uw eigen gezondheid. Uw eigen voedingscoach staat ook voor u klaar!

Wanneer bent u het meest geschikt?
Bent u sociaal? Helpt u graag mensen?
Kunt u goed luisteren? Bent u eerlijk en integer?
Kunt u goed met mensen omgaan? Wilt u graag nieuwe dingen leren?
Heeft u interesse in voeding en gezondheid? Bent u bereidt om minimaal 1 weekend per maand trainingen te volgen?

Dan beschikt u over belangrijke eigenschappen en bent u wellicht de persoon die wij zoeken. Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Waar wacht u nog op? Neem zelf de touwtjes in handen en wordt voedingscoach!