Producten zoeken
Vezel- & KruidentablettenHerbalife Vezel- en kruidentabletten

Wetenschappers en voedingskundigen raden aan meer voedingsvezels te eten.

Als u producten gebruikt omdat u wilt afvallen is de kans groot dat u te weinig vezels eet.
De Vezel- en Kruidentabletten van Herbalife bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden. Die stimuleren samen een efficiënte verwijdering van afvalstoffen uit de voedingsmiddelen die we tot ons nemen.
Een “schonere” spijsvertering kan ook effectiever werken en zo tegelijkertijd bijdragen aan een betere opname van essentiële voedingsstoffen uit onze voeding. De unieke samenstelling van actieve vezels en speciaal geselecteerde kruiden helpen de behoefte van het lichaam aan vezels aan te vullen.
Door voldoende vezels in uw voeding is het lichaam beter in staat om afvalstoffen te verwijderen die opgeslagen liggen in vetcellen. Daarnaast helpen vezels een verdere vetopslag te voorkomen. Wanneer u de vezel- en kruidentabletten gebruikt, zult u niet zo snel behoefte hebben aan een snack tussen de maaltijden door.

Havervezels
Een belangrijk ingrediënt zijn de oplosbare havervezels. Haver is goed voor de ingewanden. Het helpt tegen een opgeblazen gevoel en andere maagproblemen. Uit onderzoek blijkt dat het regelmatig eten van ongepelde haverkorrels zeer effectief is tegen een te hoog cholesterolgehalte. Daarnaast bevordert het een stabiele suikerspiegel en dus een stabiele insulineaanmaak. Havervezels verbeteren de stoelgang, waarbij de darmen op allerlei manieren gebaat zijn, bijvoorbeeld bij obstipatie.
Doordat de spijsvertering effectiever begint te functioneren, blijven er minder afvalstoffen in het lichaam achter.
Om een optimaal resultaat te krijgen moet u minimaal 2 liter water per dag drinken, waardoor de afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd.

Wat zijn vezels
Vezels zijn het onverteerbare koolhydratenrestant zoals dat in voedingsmiddelen voorkomt. Er zijn twee soorten: Oplosbare en onoplosbare vezels. Oplosbare vezels zijn zacht en week, zoals bijvoorbeeld bonen en pap; onoplosbare vezels zijn hard en grof van structuur, zoals tarwevezels.

Welk positief effect hebben vezels ?
Als men voldoende vezels eet blijft voedsel minder lang in het spijsverteringsstelsel. Voedingsvezels kunnen eraan bijdragen dat het voedsel sneller verwerkt wordt en helpt zo bij de afscheiding van afvalstoffen uit het lichaam.

Wat is de aanbevolen hoeveelheid ?
25 - 35 gram of meer wordt aanbevolen. De gemiddelde dagelijkse consumptie in Europa bedraagt momenteel slechts 12 - 15 gram. Om 35 gram vezels te eten zou men ongeveer 25 sneetjes volkorenbrood moeten eten.

Wat gebeurt er als men niet genoeg vezels eet ?
Onderzoek toont aan dat een tekort aan vezels in onze voeding een oorzaak is van een aantal gezondheidsproblemen.

Hoe kunnen Herbalife Vezel- en Kruidentabletten helpen ?
De tabletten kunnen helpen bij de verwijdering van afvalstoffen uit het lichaam en tevens helpen vezels vetopslag te voorkomen.

Kernpunten:

  • Ontwikkeld voor een veilige en effectieve gewichtsbeheersing.
  • Verwijdert gifstoffen.Misschien ook iets voor u:

Formule 1 - Vanille
Formule 1 - Vanille
Formule 1 - Chocolade
Formule 1 - Chocolade
Formule 1 - Aardbeien
Formule 1 - Aardbeien
Formule 1 - Tropische Vruchten
Formule 1 - Tropische Vruchten