Producten zoeken
NRG TablettenGebruik milde guarana voor een verantwoorde oppepper

Velen van ons leiden een druk leven vol stress met onregelmatig eten en kant-en-klaar maaltijden. Soms wordt er ook nog eens beknibbeld op het aantal calorieën om het gewicht te beheersen. Dit betekent dat het lichaam het moet stellen met minder brandstof (calorieën) waardoor ons energieniveau in gevaar kan komen.

Haal meer uit elke dag, met GUARANA !
De indianen in het Amazonegebied gebruiken guarana al eeuwenlang vanwege de stimulerende en opwekkende eigenschappen. Tegenwoordig wordt deze stof zelfs aan frisdrank toegevoegd om het wonderlijke gevoel van natuurlijke energie die het geeft.

Geniet van de verkwikkende kwaliteiten van pure guarana in onze Herbalife NRG tabletten.
Voel de werking van 100 % pure en organisch geteelde guarana. Het wordt gemakkelijk opgenomen door het lichaam en u voelt het verschil al snel. De werkzame bestanddelen worden langzaam en gelijkmatig vrijgegeven waardoor u wel zes uur lang energiek blijft.
Guarana zaden bevatten meerdere phytovoedingsstoffen, gezonde saponinen, verkwikkende xanthines en regulerende tanninen. Welk ander kruidenproduct beschikt over zulke positieve, niet giftige veilige en effectieve eigenschappen ? Andere fabrikanten van guarana producten voegen vaak extra cafeïne toe. Doordat ons product GEEN TOEGEVOEGDE cafeïne bevat, is het veel milder voor uw lichaam.

Belangrijkse eigenschappen van de ingrediënten:
De Guarana is een klimheester in de oerwouden van Zuid-Amerika. Hij wordt al eeuwenlang door de Indianen van het Amazonegebied gebruikt vanwege zijn verkwikkende en stimulerende kwaliteiten. In het moderne Brazilië wordt Guarana toegevoegd aan frisdrank om het wonderlijke gevoel van natuurlijke energie dat het geeft.

  • Eén tablet bevat 800 mg organisch gecultiveerde Guarana;
  • Eén tablet bevat 32 mg van een effectieve vorm van cafeïne, vergelijkbaar met de hoeveelheid van een half kopje koffie;
  • Guarana is minder belastend voor de spijsvertering dan vele andere vormen van cafeïne en veel mensen vinden het prettiger dan koffie;
  • Handzaam en makkelijk te gebruiken.
  • Het helpt bij het stabiliseren van uw energieniveau naar een normaal niveau.
  • Het helpt bij de afvoer van melkzuur uit de spieren tijdens en na een sportprestatie.Misschien ook iets voor u:

LiftOff® - Sinaasappelsmaak (10 tabletten per doosje)
LiftOff® - Sinaasappelsmaak (10 tabletten per doosje)
LiftOff® - Citroen-limoensmaak (10 tabletten per doosje)
LiftOff®  - Citroen-limoensmaak (10 tabletten per doosje)