Producten zoeken
Formule 3 Personalised Proteine PoederProteïne is een essentieel onderdeel van zo goed als iedere lichaamscel.

Uw lichaam heeft elke dag een bepaalde hoeveelheid eiwit nodig om op kracht te blijven. Jammer genoeg bevatten tal van eiwitbronnen zoals vlees, kaas en noten ook veel ongewenst vet en veel calorieën. Herbalife Proteïnepoeder is een makkelijke, vetvrije vorm om het eiwit uit uw voedsel aan te vullen, zodat u strak en fit blijft. De juiste hoeveelheid proteïne helpt de vetvrije massa van uw lichaam in stand te houden, versnelt de stofwisseling en kan het hongergevoel terugdringen.

Waarom is Herbalife Proteïnepoeder zo belangrijk?
Met name de bouwstenen van Proteïne, aminozuren genaamd, zijn een essentieel onderdeel van zo goed als iedere cel in het lichaam. De cellen van het immuunsysteem, huid, haar en spieren zijn allemaal afhankelijk van proteïne voor goed functioneren en groei. Maar ook vele hormonen hebben proteïnebasis.
Vaak beperken mensen die op dieet zijn hun voedingsinname (en daarmee ook hun proteïneconsumptie) in een poging om zo het aantal calorieën terug te brengen en af te vallen. Dit kan echter leiden tot tekorten die niet alleen de gezondheid schaden, maar die ook de voedingsstoffenbalans in het lichaam verstoren. Je lichaam gaat voor de essentiële & noodzakelijke proteïnen op zoek naar eiwitten die in je lichaam aanwezig zijn en vind die in je spieren. Je “eet je eigen spieren op”!! Je verbranding in je spieren komt dan op een erg laag niveau. Je neemt dan wel in kilo’s af, maar dat is dan voornamelijk spiergewicht. Ga je dan terug naar een normaal eetpatroon kom je meer aan dan je ervoor was. Dit wordt ook wel het 'jojo-effect' genoemd. Om deze vicieuze cirkel te doorbreken, dient u uw lichaam te voorzien van een goede balans van voedingsstoffen, met als belangrijkste onderdeel proteïne.

Etiketinformatie Herbalife Proteïnepoeder
1 pot (240 g) per 100 g per portie (1 el = 6 g)
Energie 383,3 kcal (1603 kJ) 23 kcal (96,2 kJ)
Eiwitten 83 g 5 g
Koolhydraten 3,7 g 0,22 g
Vetten 4,3 g 0,26 g

Wetenswaardigheden

  • Goed nieuws voor mensen die willen afvallen: Voeg Herbalife Proteïnepoeder toe aan Herbalife Formule 1 zodat u uw proteïneconsumptie vergroot zonder extra vet of koolhydraten.
  • Proteïne kan de honger stillen. Eén tot drie volle eetlepels per dag (naar behoefte) kan tot 15 gram hoge kwaliteit proteïne toevoegen. Dit vergroot het gevoel van verzadigdheid en zorgt dat uw lichaam genoeg proteïne krijgt.
  • Verbetert de opname van eiwit, passend bij uw persoonlijke behoefte.
  • Houdt de vetvrije massa van de spieren intact, wat ten goede komt aan het stofwisselingsproces en zorgt voor een betere verbranding van calorieën.
  • Bevat hoogwaardige soja- en weiproteïne.De sojaproteïnen zorgen voor een lange werking en de weiproteïnen voor een snelle opname. Voor vele sporters is hierdoor het herstel optimaal.
  • Door de plantaardige basis een lagere verzuringsgraad (spieren en gewrichten).
  • Voor bodybuilders is Herbalife Proteïnepoeder een uitstekende keuze om de hoeveelheid proteïne in hun voeding te verhogen. Deze kunnen Herbalife Formule 1 Voedingsshake met melk bereiden, fruit en 2 eetlepels proteïnepoeder toevoegen en zo gemakkelijk de 25 gram aan proteïne bereiken die wordt aanbevolen na een training.
  • Neutrale smaak en makkelijk op te lossen in shakes, soep of sauzen.
  • Zowel warm als koud te verwerken.
  • Ook te gebruiken voor mensen met melkeiwitallergie.Misschien ook iets voor u:

Formule 1 - Vanille
Formule 1 - Vanille
Formule 1 - Chocolade
Formule 1 - Chocolade
Formule 1 - Aardbeien
Formule 1 - Aardbeien
Formule 1 - Tropische Vruchten
Formule 1 - Tropische Vruchten