Uiterlijke verzorging

Uitwendige voeding voor elke leeftijd.
Iedereen wil er zo goed mogelijk uitzien en we beschermen onze huid en haar tegen wind, zon en schadelijke stoffen. Onze producten voor uitwendige voeding, met ingrediënten als antioxidant-vitaminen, Aloë Vera & groene thee, voeden uw huid en haar en beschermen het tegen schadelijke factoren.

Met jojoba, tea tree, wilgenolie, glucosamine en andere natuurlijke toevoegingen, verzorgen en hydrateren ze ons lichaam van top tot teen. Voor het hele gezin.

NouriFusion Huidverzorging – Voor elke dag
Deze productlijn bevat een unieke multi-vitamine formule (A, C & E) om uw huid te voeden en zorgt ervoor dat uw huid gaat stralen. Wetenschap en natuur in harmonie. Met deze complete huidverzorging krijgt u een gezonde en heldere teint.

Skin Activator – Tijdvertragend. Gerichte collageenverjonger.
Stel dat uw huid zo zou kunnen zijn als toen u jonger was? Dat u de tijd stil zou kunnen zetten? Het is een feit! Binnen vier weken kunt u een zichtbaar, jongere en frissere huid hebben. Bij regelmatig gebruik zijn de resultaten nog indrukwekkender. De ingenieuze SkinActivator technologie, met Glucosaminecomplex, helpt bij de vernieuwing van de huid door de natuurlijke collageenproductie te stimuleren. Uw leeftijd - uw geheim!

Radiant C® - Bescherm uw huid
Door stress, straling, vermoeidheid, zon en vervuiling ziet uw huid er regelmatig droog & mat uit. Radiant C® producten bevatten een hoog gehalte aan anti-oxydanten, vitaminen en botanische kruiden om uw huidstructuur te verbeteren & te beschermen. Met een verfrissende sinaasappelgeur.

Haarwassen

Herbal Aloe – De verzachtende eigenschappen van de bijzondere woestijnplant
Profiteer van de verzachtende eigenschappen van Aloe Vera. Onze reeks verfrissende verzorgingsproducten voor haar, huid en lichaam zijn gemaakt van de allerbeste soort – Barbadensis Miller.

Geuren – Omhul u met de natuur
Omhul uzelf in een botanische mist en laat mensen hun hoofd draaien naar deze betoverend natuurlijke geuren. Herbalife's state-of-the-art aroma-technologie mengt de fijnste geuren van de natuur met uw persoonlijkheid om een onuitwisbare herinnering na te laten.


Enkele feiten van Herbalife’s Outer Nutrition producten:
Eigenschap
Uitleg
Dermatologisch getest Veilig voor alle huidtypen
Opthomologisch getest Veilig voor ogen en dragers van contactlenzen
Hypoallergeen Veilig voor gevoelige huid en mensen die allergisch zijn voor lanoline
Acnegenic Geweldig voor mensen met acne problemen
Getest NIET op dieren, ook de bestanddelen niet!
Ingrediënten Natuurlijke ingrediënten, bevat geen dierlijke bestanddelen