Extra bescherming
De degeneratie van de weefsels op latere leeftijd is uiteindelijk het gevolg van schade door vrije radicalen.
Wereldwijd onderzoek heeft aangetoond dat deze degeneratie in grote mate bijdraagt aan het ontstaan van ouderdom gerelateerde aandoeningen, zoals hart- en vaataandoeningen, gewrichtsklachten, staar, bindweefsel- en spierzwakte, aandoeningen aan de luchtwegen, aandoeningen aan het zenuwstelsel (zoals doofheid), concentratie en geheugen, dementie en Parkinson - en aantasting van het immuunsysteem met een verhoogde kans op infecties en kanker als gevolg.

Over het algemeen kan dus gesteld worden dat naar mate de jaren verstrijken, de behoefte aan anti-oxydanten toeneemt. Anti-oxydanten zijn stoffen die bescherming bieden tegen schade door radicalen en daardoor de kans op voorgenoemde aandoeningen verkleinen.

Van een aantal anti-oxydanten is door klinisch onderzoek onder ouderen inmiddels de beschermende werking aangetoond. Recente voorbeelden zijn: verminderd kans op bepaalde vormen van dementie door een combinatie van vitamine C en vitamine E, minder kans op kanker door selenium en carotenoïden en bescherming tegen hart- en vaataandoeningen, gehoorverlies en verminderde activiteit van T-cellen door vitamine E. *)

De producten Rose-Ox & Schizandra Plus bevatten veel van deze anti-oxydanten om u te helpen de vrije radicalen zo snel mogelijk af te voeren. Ze werken elk op hun eigen manier. Laat u adviseren welk supplement voor u het juiste is.

Het revolutionaire product Niteworks is ontwikkeld in samenwerking met Nobelprijswinnaar Dr. Louis Ignarro . Samen met een aantal collega’s ontdekte hij het enorme belang van de stof stikstofoxide voor o.a. de hart-  & vaatwerking, bloeddruk & cholesterol. Hij ontwikkelde een voedingssupplement die op een natuurlijke manier deze stikstofoxide verhoogd. Een enorm waardevol product!

*) Bron: National Cancer Institute, USA.

Producten “Natuurlijk ouder worden”