Gewichtsbeheersing

Al bijna 50% van de nederlanders heeft overgewicht (meer dan 8 miljoen) en bijna 2% van de nederlanders heeft ondergewicht (320.000). (Bron: CBS)

Lees meer!

Fitter voelen
Twaalf procent van de huisartsbezoeken hebben te maken met stressklachten, maar veel meer mensen voelen zich vaak moe.
(Bron: CBS)

Lees meer!
Sportvoeding
Sport u om fit te blijven, af te vallen of om een doel te bereiken? Uw voeding speelt altijd een belangrijke rol!

Lees meer!
Herbalife Scientific Advisory Board
Dr. David Heber
Voorzitter van de Wetenschappelijke Adviesraad van Herbalife en oprichterdirecteur van het Center for Human Nutrition aan de Universiteit van Californië (UCLA), waar het Mark Hughes Cellulair & Moleculair Nutrition Laboratoria is ondergebracht. Dr. Heber is direct betrokken bij de allernieuwste initiatieven op het gebied van de voedingsleer.
Dr. Heber is ook een begaafd auteur. Hij heeft een groot aantal boeken over gezondheidszaken op zijn naam staan zoals 'Natural Remedies for a Healthy Heart', 'The Resolution Diet' en 'What Color is Your Diet?'
 
Nobelprijswinnaar Dr. Lou Ignarro
Een van de meest prominente denkers van onze tijd op het gebied van hart en bloedvaten. De nieuwste aanwinst van de Wetenschappelijke Adviesraad:  Dr. Lou Ignarro die in 1998 de Nobelprijs voor Fysiologie in de Geneeskunde heeft ontvangen. Mede dankzij de hoogst belangrijke bijdragen van Dr. Ignarro laat Herbalife de concurrentie wederom ver achter zich.
 
Dr. Luigi Gratton, M.D., M.P.H.
Vice President, Medische zaken en Distributeuren opleiding

Hij heeft al veel artikelen geschreven over voeding en overgewicht en is ontelbare keren op televisie verschenen om te praten over voeding, anti-veroudering, sportvoeding en andere medische onderwerpen. Hij reist veel om wereldwijd distributeurs op te leiden en is onlangs nog in Nederland geweest.
 
Bekijk ook de leden van de Herbalife Nutrition Advisory Board.