Fitter voelen
Twaalf procent van de huisartsbezoeken hebben te maken met stressklachten, maar veel meer mensen voelen zich vaak moe.
(Bron: CBS)

Lees meer!
Sportvoeding
Sport u om fit te blijven, af te vallen of om een doel te bereiken? Uw voeding speelt altijd een belangrijke rol!

Lees meer!
Gewichtsbeheersing

Een ongezonde leefstijl draagt in belangrijke mate bij aan de ziektelast in Nederland. Overgewicht is een toenemend volksgezondheidprobleem, zowel bij jeugdigen als bij volwassenen. Oorzaken van overgewicht zijn te weinig lichaamsbeweging en te veel en ongezond eten. Het voedingspatroon in Nederland bevat gemiddeld te veel vet en te weinig groenten en fruit.

Overgewicht

Al bijna 50% van de Nederlanders heeft overgewicht (meer dan 8 miljoen) en bijna 2% van de Nederlanders heeft ondergewicht (320.000). Naast overgewicht wordt ondergewicht ook een steeds groter probleem, zeker bij de jeugd. Dit blijkt uit cijfers van het RIVM en het CBS.

De vraag is dus hoe is het zover gekomen. Het antwoord daarop lijkt simpel maar bestaat uit een aantal verschillende factoren. De belangrijkste factoren zijn de verandering van onze eetgewoontes en de voedingswaarde van de voeding die we consumeren. Onze lichamelijke en geestelijke gezondheid raakt door onvolledige voeding uit balans.

Ondergewicht

Of u nu wilt afslanken of aankomen, voeding is de basis om dit te realiseren. 

Ongeacht uw doel kunnen wij u hierbij uitstekend helpen. Uw persoonlijke voedingscoach geeft u uitleg over het functioneren van het menselijk lichaam en helpt u uw doel te bereiken en te behouden..

Er worden maaltijdvervangers en voedingssupplementen van Herbalife geadviseerd. Door middel van deze producten is het door u gestelde doel op wetenschappelijk verantwoorde wijze te bereiken.

Maaltijdvervangers
Het voedingscentrum zegt; "Uit onderzoek is gebleken dat mensen met behulp van maaltijdvervangers meer afvallen en beter op gewicht blijven dan met een ‘gewone’, energiebeperkte voeding."