Generation H

Escape the rat race!
Heb je er genoeg van om voor anderen te werken? Die saaie baan van 9 tot 17 uur, dat lage salaris en het file rijden? Wil je eigen baas zijn en genieten van je vrijheid? Dan ben je niet de enige!
Het grote verschil is dat wij jou nu een interessante zakelijke mogelijkheid aanbieden. Grijp deze kans met twee handen aan, verander je leven en ontwerp je eigen toekomst.

Work with people like you.
De Gen H groep is een groep jonge ondernemers  tussen 18 en 30 jaar die hun eigen internationale bedrijven op aan het zetten zijn. Gen H is onderdeel van Herbalife international (een netwerkmarketing bedrijf). Herbalife is actief in de voeding, welzijn en persoonlijke verzorging industrie.
Het is een netwerkmarketing (NWM) bedrijf. Wat houdt netwerkmarketing nou precies in? Eigenlijk zegt de benaming het al: iets in de markt zetten binnen een netwerk. Sterker nog, je doet de hele dag aan NWM zonder dat je er zelf erg in hebt!

Work Hard
Als je ergens enthousiast over bent, bijvoorbeeld een nieuwe telefoon, vertel je dat aan iedereen die het wil horen. Of op z'n minst aan je familie en vrienden. Dat is dus al NWM. Je brengt iets aan de man binnen je eigen netwerk. Jammer genoeg zie jij daar zelf niets van terug. En dat terwijl bijvoorbeeld de telefoonwinkel het eigenlijk aan JOU te danken heeft dat hij een klant rijker is.
Nou, in een NWM bedrijf zoals Herbalife krijg je er dus wél geld voor wanneer je je vrienden en familie laat meedelen in een product waar jij enthousiast over bent.

Play Hard
Samen feesten, samen werken: door anderen te helpen om hetzelfde te bereiken als jij, laat je je business groeien.
Generation H draait niet alleen om geld verdienen; maar ook om anderen te helpen en zodoende hun leven te verbeteren
Make more than money, make a difference! 
Deel uitmaken van Generation H draait om meer dan geld verdienen ...
... het is het creëren van een leefstijl!
Herbalife is actief in de voeding, welzijn en persoonlijke verzorging industrie. Deze natuurzuivere producten helpen mensen met meer energie en vitaliteit, een gezond gewicht, betere sportprestaties en een stralend jong uiterlijk. kortom, producten waar veel vraag naar is en die de meeste mensen bijna dagelijks gebruiken.

De Werkzaamheden
Eigenlijk doe je binnen NWM en Herbalife in het bijzonder, in grote lijnen maar 3 dingen:

  1. klanten vinden
  2. distributeurs vinden
  3. je distributeurs opleiden en helpen ook klanten en distributeurs te vinden

Binnen een traditioneel bedrijf moet je manager zijn en duurt het vaak jaren voordat je de kans en verantwoordelijkheid krijgt om anderen te werven, trainen en motiveren, maar binnen NWM kun je dit alles al doen vanaf het allereerste moment dat je gestart bent.
Dit is ook de kern van NWM: De kans krijgen om op je eigen tempo en zonder verplichtingen of beperkingen, je eigen organisatie op te bouwen en beloond worden voor de prestaties van je HELE organisatie. En dit alles doe je zelfstandig vanuit huis, maar wel als onderdeel van een groter team met veel ervaring en meer dan genoeg kansen om jezelf te trainen en te ontplooien.

Live large and be in charge!
Laat zien dat je leiderschapskwaliteiten en een ondernemersgeest hebt door je eigen internationale bedrijf op te zetten. Je hebt geen grote investeringen nodig om het volgende te bereiken met Generation H:

  • Voor jezelf werken en eigen baas zijn
  • Onbeperkte financiële mogelijkheden
  • Zelf de controle hebben over jouw leven

Je bepaalt zelf of je parttime wilt werken als extra inkomen op je baan/studie, of fulltime om naar financiële onafhankelijkheid te groeien.

De voordelen
Generation H heeft de volgende grote voordelen:
NWM heeft veel voordelen voor jonge mensen:

  • Werken vanuit huis betekent vrijheid, kostenbesparingen en belastingvoordelen.
  • Eigen baas dus JIJ bepaalt wanneer, met wie, op welke manier en hoeveel uren je werkt. Je bepaalt ZELF hoe hoog je inkomen wordt en alles wat je verdient is ook daadwerkelijk voor JOU! Niks zakken van de baas vullen dus!
  • Geen hoge investeringen voor pand, inventaris, personeel en dat soort kostenposten. Een computer is handig om te hebben, maar die is tegenwoordig bijna in elk huishouden standaard aanwezig. Het enige dat je nodig hebt is een gezonde dosis doorzettingsvermogen en vooral ENTHOUSIASME! De grootste investeringen zullen tijd en energie zijn.
  • Goede begeleiding, training en opleiding door ervaren collega's. Binnen Herbalife heb je veel keuze uit trainings- en opleidingsmogelijkheden (zowel nationaal als internationaal!) op hoog niveau. Hierbij maakt het niet uit of je je bedrijf nu parttime of fulltime wilt runnen.

Make your dream a reality
Inschrijven als distributeur gaat via het International Business Pack. In dat pakket zit alles wat je nodig hebt om jouw eigen bedrijf vanuit huis te starten! Naast de licentie om je in te schrijven zitten er producten in, een DVD met uitleg en informatie en vele folders en brochures. Maar eerst nodigen we je uit om een informatiemeeting te bezoeken waar jij kunt kijken of dit echt wat voor je is. Vul hier het formulier in en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Find a new direction