Gewichtsbeheersing

Al bijna 50% van de nederlanders heeft overgewicht (meer dan 8 miljoen) en bijna 2% van de nederlanders heeft ondergewicht (320.000). (Bron: CBS)

Lees meer!

Sportvoeding
Sport u om fit te blijven, af te vallen of om een doel te bereiken? Uw voeding speelt altijd een belangrijke rol!

Lees meer!
Fitter voelen - Een leven lang fit!

Voelt u zich regelmatig futloos en zonder vitaliteit? Neemt u dan een suikerrijke snack? De meeste snacks of drankjes die claimen energie te geven, zitten meestal vol met suiker.

Iedereen weet dat producten met een hoog suikergehalte en veel kleur- en smaakstoffen natuurlijk niet de ideale oplossing zijn.
Veel mensen zijn allergisch voor deze stoffen. De suikers (ook de natuurlijke suikers) zorgen ervoor dat u op langere termijn juist veel vermoeider wordt. Suiker laat de bloedsuikerspiegel zeer snel stijgen waarna het lichaam (door extra insuline) probeert dit zo snel mogelijk te laten dalen. Doe je dit te vaak dan kun je zogenaamde hypo’s creëren (te lage suikerspiegel). Als dit langere tijd voortduurt zou dit ook kunnen leiden tot diabetes.
Gezondheidsklachten

Door tekorten aan bepaalde stoffen, vraagt ons lichaam juist om extra voeding.
Veel producten die in de winkel of via de huisarts verkrijgbaar zijn, zijn gericht op afslanken. De intelligente voeding van Herbalife kan men voor vele doeleinden "effectief" inzetten, ook voor een betere energieverdeling en een fittere en gezondere levensstijl. Het is immers complete voeding waar zelfs meer voedingswaarde in zit dan een reguliere maaltijd. Daarbij zorgt het unieke samenspel van de toegevoegde kruiden ervoor dat uw lichaam zich reinigt, de voeding daar komt waar het nodig is en waar het gebrek het grootst is.

Door de producten van Herbalife raakt uw lichaam, op een wetenschappelijk verantwoorde manier, in topconditie en balans, waardoor u lichaam zelf eventuele voedingsgerelateerde klachten te lijf kan gaan. Het is namelijk hele complete voeding, geen medicijn!