Fitter voelen
Twaalf procent van de huisartsbezoeken hebben te maken met stressklachten, maar veel meer mensen voelen zich vaak moe.
(Bron: CBS)

Lees meer!
Sportvoeding
Sport u om fit te blijven, af te vallen of om een doel te bereiken? Uw voeding speelt altijd een belangrijke rol!

Lees meer!
Afslanken
U wilt gezond en verantwoord afslanken?
Hoe doe je dat? Hongerdiëten zijn in elk geval geen oplossing. Die leiden alleen maar tot het bekende jojo-effect omdat u spiermassa kwijtraakt en daardoor uw verbranding omlaag brengt. Onze aanpak is anders. Wij werken met de intelligente voeding van de 21e eeuw. Daarbij krijgt u persoonlijke coaching en levert u geen eetmomenten in. Ook kunt u gewoon van uw avondeten blijven genieten.
Onze aanpak is anders dan de andere afslankprogramma's.
U hoeft zich niet uit te hongeren of calorieën te tellen. Het enige dat u hoeft te doen is twee maaltijden te vervangen door een heerlijke, voedzame shake. Meestal zijn dit het ontbijt en de lunch. Verder neemt u drie keer per dag tabletten op basis van natuurlijke kruiden en eet u ’s avonds gewoon wat u lekker vindt. U kunt dus gewoon met uw gezin mee-eten, zolang het maar een normale hoeveelheid is.
U verliest vet en krijgt energie
Onze producten hebben een hoge voedingswaarde. Ze reinigen uw lichaam en zorgen ervoor dat u zich fit en energiek voelt. Een heel verschil met de meeste diëten: die leiden vaak juist tot een moe en futloos gevoel. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw lichaam alle noodzakelijke voedingsstoffen binnenkrijgt en opneemt. U gaat er jonger en beter uitzien en verliest vet op de juiste plaatsen.
Voeding, begeleiding en beweging
Naast het gebruik van de voedingssupplementen hebt u regelmatig contact met uw persoonlijke voedingscoach. Samen bekijkt u de resultaten en bespreekt u eventuele aanpassingen. Eerst wekelijks, later maandelijks. Omdat beweging belangrijk is, kijken we ook welke sporten of activiteiten het beste bij u passen. Door deze unieke aanpak beheerst u zelf de rest van uw leven uw gewicht.