Fitter voelen
Twaalf procent van de huisartsbezoeken hebben te maken met stressklachten, maar veel meer mensen voelen zich vaak moe.
(Bron: CBS)

Lees meer!
Sportvoeding
Sport u om fit te blijven, af te vallen of om een doel te bereiken? Uw voeding speelt altijd een belangrijke rol!

Lees meer!
Aankomen

Hoewel overgewicht vaak een groter gezondheidsrisico met zich meebrengt en sneller als een probleem wordt gezien, is ondergewicht ook zeker een ongewenste situatie. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Symptomen als vermoeidheid, temperatuursschommelingen, lage weerstand en geregeld pijn in gewrichten en pezen zijn hierbij niet onbekend.

Aankomen is vaak een stuk moeilijker dan afslanken. Met gebruik van onze producten en de persoonlijke begeleiding is het mogelijk aan te komen zonder dat u tegen uw zin meer moet eten. Meestal heeft men al van alles geprobeerd voor wat extra kilo’s. Mensen met ondergewicht eten over het algemeen extra dingen zoals wat lekkernijen extra, extra jus en vooral veel suiker. Iedereen weet dat producten met een hoog suikergehalte en veel kleur- en smaakstoffen natuurlijk niet de ideale oplossing zijn. Veel mensen kunnen niet tegen deze toegevoegde stoffen en reageren allergisch. Ook leiden juist suikers en “slechte” vetten vaak tot andere gezondheidsproblemen. Door tekorten aan bepaalde stoffen is uw lichaam uit balans en vraagt het juist om extra voeding.

Veel producten die in de winkel of via de huisarts verkrijgbaar zijn, zijn gericht op afslanken. De intelligente voeding van Herbalife kan men voor vele doeleinden "effectief" gebruiken waaronder aankomen. Het is immers complete voeding waar zelfs meer voedingswaarde in zit dan een reguliere maaltijd. Daarbij zorgt het unieke samenspel van de toegevoegde kruiden ervoor dat u tevens reinigt en dat de voeding komt daar waar het nodig is en waar de gebreken het grootst zijn.
Welke Herbalife producten heeft u nodig om aan te komen?

Met de voedingssupplementen van Herbalife neemt u naast de gebruikelijke dagelijkse maaltijden 3x daags een extra Shake (Formule 1), welke verkrijgbaar is in 6 heerlijke smaken , en u zorgt ervoor dat u niet minder van uw dagelijkse maaltijden eet. De shake is echter eenvoudig en snel op te nemen door het lichaam (± 20 minuten), zodat u geen extreem overvol gevoel ervaart. Eventueel kunt u die aanvullen met extra proteïnepoeder.

Naast deze shake dient u ter aanvulling de vezel- & kruidentabletten te nemen en naast de broodmaaltijden kunt u NRG-tabletten als extra aanvulling nemen.

De brood en avondmaaltijd blijft u gewoon gebruiken.

Ter extra (lekkere) ondersteuning kunt u de proteïne repen nemen in de smaken, Vanille- Amandel, Chocolade-Pinda of Citroen.